Olen toiminut liikunnan parissa vuodesta 1987.

Pääasiallinen lajini on ollut nyrkkeily ja nyrkkeilynvalmennus. Tämän lisäksi olen mukana ollut judossa.
Eri joukkoueiden huoltajana ja hierojana olen saanut tutustua monipuolisemmin lajien treeneihin.
Olen esim. jalkapallojoukkueelle ohjannut kehonhallintaan perustuvaa vammojen ennaltaehkäisyä ja lihasten omatoimista lämmitelyä.

Itseäni olen mahdollisuuksien mukaan kouluttanut monipuolisesti monilla valmennuskursseilla, jonka perusteella pystyn ottamaan ryhmääni mukaan eri kuntoisia ihmisiä.

Treenitilat ja -paikat

Treenitilana voimme käyttää nyrkkeilysaliamme Äimäkuja 6, Äimärautiolla. (Wetterin autoliikkeen vieressä, Kespron tukku)
Jossa on runsas välineistö ja riittävän hyvä kuntosali laitteineen. Nyrkkeilysalisamme on runsaasti tilaa noin 300 neliötä, lisäksi on erillinen punttisali-huone, jossa on moniopuoliset laitteet ja irtopainot. Tietysti tiloistamme löytyy siistit pukuhuoneet naisille sekä miehille, sekä tietenkin
hyvä tasoiset suihku- ja wc-tilat.

Halutessanne voin tulla firmanne osoittamaan harjoittelutilaan tai vaikka firmassanne olevassa riittävän isossa sosiaalisessa tilassa voimme suorittaa työpaikkaliikuntaa.

Firma-hinta treenikertaa kohti 120€, yhteen treeni kertaan sopii noin 30 henkilöä, joten yhtä henkilöä kohden treenihinta on edullinen.

Treeni on kestoltaan noin 90 minuuttia ja sisältää monipuolisen treenin ja tietenkin kuunellaan asiakkaiden toivomuksia harjoittelun kulun suhteen.

HUOM! Käytössä maksutapoina on;
Smartum, E-passi, Eazybreak ja Edenred
Maksun voi suorittaa myös maksupäätteellä tai tarvittaessa käteisellä (kuitin saa)